top of page

Barts

BARTS is gespecialiseerd in hoogwaardige accessoires voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. De oorsprong van het merk ligt in Amsterdam en we ontwerpen accessoires om je warm te houden in de winter en koel in de zomer. Bij BARTS geloven we dat het leven draait om verbinden en samen momenten delen. Op avontuur gaan, nieuwe plekken ontdekken en plezier maken. Met die geest in onze gedachten ontwerpen we onze collecties. Van comfortabele beanies tot sexy bikini's - elk stuk is uniek. BARTS wordt in heel Europa verkocht bij meer dan 3.000 verkooppunten.

Van beanies…
Het brede winterassortiment van BARTS bestaat uit diverse accessoires voor volwassenen en kinderen. Van trendy items voor de eerste wintermaanden in Nederland, tot functionele outdoor artikelen voor de lagere temperaturen. Mutsen, handschoenen en sjaals. Maar ook tassen, hoeden en oorwarmers. De collectie van BARTS kent diverse kwaliteiten en bestaat voor een groot deel uit artikelen vervaardigd uit natuurlijke materialen.

…tot bikini’s
Het zomerassortiment van BARTS kan net zo divers genoemd worden als de wintercollectie. Het ruime aanbod aan swimwear is eindeloos te combineren en biedt veel keuze in kleur, print en pasvorm. Deze collectie wordt aangevuld met (raffia) hoeden, petten, tassen en strandkleding zoals kaftans. Ook deze collectie biedt accessoires voor volwassenen als kinderen.

Zowel de zomer- als de wintercollectie van BARTS heeft een prijsopbouw met daarin een segmentatie van midden tot hoog.

Website

Brands

Barts

Stand number

W103

Categories

Women, Men, Kids, Beachwear, Accessoires

Contact

0032 477 61 05 39

bottom of page