top of page

Agentuur Lara

Ik ben opgegroeid in een zelfstandig nest, mijn ouders hadden een groothandel in Italiaanse schoenen. Ik werkte kort mee in de firma maar al snel ging ik mijn eigen gang. Na een omweg via Belgacom ben ik aan de slag gegaan bij de firma BTA (Vandy) waar ik zowel instond voor de verkoop als ook administratief werk. Na een zestal jaar en terend op mijn kennis en ervaring in de lingeriebranche heb ik dan beslist om te starten als zelfstandig agent. De eerste jaren deed ik naast Laurence Tavernier ook de verkoop van de merken Hfor / Victor by Vandy. Helaas moest ik een 3 tal jaar geleden dat laatste merk afstaan maar gelukkig kreeg ik de unieke kans om Féraud & Rösch te verdelen. Het gevoel zat meteen juist.

Het huis Rösch heeft altijd al garant gestaan voor gerenommeerde en sterke merken.
Het aanbod is bij zowel Féraud als Rösch zeer uitgebreid en een andere belangrijke troef is het zeer aantrekkelijke en trouwe publiek dat deze merken koopt. Beide merken vormen ook een sterke aanvulling op mijn portefeuille van Laurence Tavernier, Yellamaris en Opaak waardoor ik elk type klant optimaal kan bedienen.

Het zijn telkens zeer stabiele merken in de branche van de nacht- en badmode. Ik kies voornameijk voor collecties in het midden tot hogere prijsgamma en dit om kwaliteit te kunnen bieden. De collecties zijn zeer vrouwelijk, degelijk en kwalitatief hoogstaand.

De samenwerking tussen leverancier en winkelier vind ik zelf heel belangrijk.
Daarom bestaat Agentuur Lara maar uit één medewerker, mezelf.
Dit betekent een persoonlijke aanpak van alle facetten binnen de agentuur.
Omdat ik alleen werk, kan ik ook alles vlot zelf opvolgen. Die persoonlijke aanpak wordt door mijn klanten wel sterk gewaardeerd, denk ik.
Ik ben ondertussen al wel wat jaartjes actief in deze sector, ik mag wel zeggen dat ik de markt en de klanten ondertussen behoorlijk goed ken. Ik ben zelf geen harde verkoper, ik probeer met mijn klanten altijd een vertrouwensrelatie op lange termijn op te bouwen en denk graag mee met hen om de juiste beslissingen te nemen en oplossingen te zoeken. En dankzij de uitbreiding van mijn portefeuille mag ik nu wel zeggen dat ik een zeer divers aanbod in de nachtmode heb.

Website

Brands

Opaak

Rösch

Laurence Tavernier

Féraud

Yellamaris

Stand number

C103

Categories

Women, Corsetterie, Nightwear, Homewear, Beachwear

Contact

0032 478 76 21 29

bottom of page